Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че „сините” ще се борят на всяка цена за влизане в групите на Шампионската лига. Жребият за четвъртия квалификационен кръг изпари българския шампион срещу този на Унгария – Дебрецен. Гонзо сподели специално за Гонг, че това не е по-слаб от останалите тимове, като добави, че проучването на унгарците вече е започнало.

Ето какво сподели Гонзо за Гонг след жребия:

С който и да се бяхме паднали, не сме по-слаб отбор от останалите. Надявам се да бием Дебрецен, ще направим всичко възможно, за да влезем в Шампионската лига след този жребий.

Без съмнение ще проучим тима им, вече имаме три техни мача на запис. Ратко започва да ги разучава от днес.

В Левски винаги ще има напрежение, ние играем винаги за победа. Направихме по-голямата крачка, сега ни остава по-малката, която е и по-сладка.

Ако дойде добра оферта за някой играч, няма да го спираме. Нормално е когато състезателите са в най-добра форма, да струват най-много пари. В Левски има равностойни играчи, които да заместят другите.

Сметки ги правим ние в клуба, ще вземем най-доброто решение относно трансферите. Ако преценим, че държим на някой играч, няма да го пуснем. Ще разберете когато има нещо сигурно, когато има подписан договор от някой наш футболист.

Не смятам, че Дебрецен е по-слаб отбор от Залцбург или АПОЕЛ. Няма вече слаби отбори в тази фаза. Нямаше да ни е лесно, който и да ни се беше паднал.

Левски ще гони двете цели – Европа и А група. Имаме достатъчно добри състезатели, които да се въртят. Това се видя и в мача за Суперкупата с Литекс.

Ако Левски влезе в групите на ШЛ или Лига Европа ще плати на Славия още една по-малка сума по трансфера на Ортега.