Мениджърът Петьо Заберски, който докара Юсеф Рабех в Левски, хвърли светлина около ситуацията около бъдещето на защитника на „Герена”. В последните няколко дни се спекулира, че Рабех е много близо до трансфер извън шампиона на България. Заберски каза още, че има интерес към състезатели на Левски, но не и конкретна оферта за някой от тях.

Ето какво сподели Петьо Заберски пред Гонг:

Има интерес към играчите на Левски, тъй като отборът в момента е в подем. Но това не значи, че като има интерес, има конкретна оферта или е станала продажба.

Много менажери идват на мачовете, гледат срещите, дават добри оценки, но само толкова. Няма конкретна оферта за някой от състезателите на „сините”.

Най-важното е Левски да се класира напред, тогава интересът към футболистите ще бъде още по-голям. Вярвам в спорно-техническото ръководство, което ще вземе най-доброто решение кой да остане и кой не. Ако Левски се класира в ШЛ, цените за футболистите ще отидат в съвсем други измерения.

В Левски няма финансова криза. Собственикът Тодор Батков ми е казал, че никой няма да бъде продаван на всяка цена.

Рабех се чувства добре в България, разбира се отлично с ръководството на тима, не мога да разбера защо трябва на всяка цена да напуска Левски.