Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов определи жребият на „армейците” като възможно най-тежкият. Въпреки това той смята, че отборът на Динамо Москва е от класата на ЦСКА и е преодолим.

„Моето мнение е, че ни се падна възможно най-тежкият съперник, но какво да се прави. Бием ги и влизаме, ако не можем оставаме, това е положението”, заяви босът пред Гогн.

„По принцип трябва да се стегнем, ако искаме да играем в групите няма значение, с кой играем, отборът ни трябва да е подготвен така, че дори да влезе в групите, да не се срамуваме. Нямах възможност да говоря с треньора все още, по-късно ще говорим”.

„За мен не е непреодолим. Отборът е от нашата класа”, обясни Борисов, който призна, че не е наясно, какво може да се случи при положение, че мачът на ЦСКА на стадион „Васил Левски” е в близките дни до концерта на Мадона на Националния стадион.”Не мога да отговоря, не знам какво може да се случи”.

„Спас Делев ще го картотекираме в понеделник, последните срок е тогава. Всеки мач излизаме за победа, смятам, че тази година ще се представим по-добре и по-достойно от миналата”, допълни Борисов.