Полузащитникът на БАТЕ Борисов Сергей Кривец сподели пред Гонг, че мачовете с Литекс най-вероятно ще са много трудни, съдейки по двубоите с Левски преди година.

„По принцип отчитаме, че българският футбол е добър. Отборът е с технични футболисти и ще ни бъде много трудно”, сподели играчът в ефира на Дарик радио, като сподели, че според него жребият е приемлив за клуба му

„Да, срещу Левски тогава беше много труден мач, защото имаха много технични футболисти. Може би положението с Литекс ще бъде подобно”, добави още Кривец.

Играчът сподели и разочарованието си от отпадането на тима от третия квалификационен кръг на Шампионската лига вчера: „Това е футбол и мисля, че заслужавахме победата, победихме вчера с 2:1, но това е футболът и те победиха.”

„Рано е да се говори, мачът с Литекс е много важен за нас, те ще покажат дали ние сме готови да продължим напред. Засега е рано да се говори. Най-вероятно срещата ще се играе в Борисов, но ще видим какво ще реши ръководството на клуба, но ако сме в Минск също ще имаме много по-голяма подкрепа от феновете”, завърши Кривец.