„Сериозен съперник, труден жребии, едно предизвикателство пред нас. Предпочитах силен съперник. Не исках да палим свещички за слаб противник. Това ще бъде един добър терен за представяне за нас както в Москва, така и в София, разбира се”, така старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира жребия на „червените” за четвъртия квалификационен кръг в турнира Лига Европа. „Армейците” ще трябва да се преборят с Динамо Москва, за да влезнат в групите на турнира, наследил Купата на УЕФА.

„Доволен съм, радвам се. Имаме силен съперник насреща”, отсече Пенев.

„Ще има човек, който ще наблюдава домакинския мач в неделя на Динамо от руското първенство. Може би ние трябва да разузнаем повече съперник си, отколкото той нас. Имаме своите шансове”, продължи старши треньорът на ЦСКА.

„Не мисля, че играчите ми ще бъдат притеснени. Ще са по-мотивирани отколкото срещу по-слаб съперник. Сигурен съм, че ще отсъства чувството на подценяване и отпускане. Срещу Дери този феномен се видя в нашия отбор”, каза още той.

„Сега, двата мача от първенството до срещите с Динамо ще са плюс за нас. Ще ни помогнат да влезнем в по-добра форма.”

„Ще играем домакинството си на „Армията”, щом Мадона, която много уважавам, има концерт на „Васил Левски” на 29 август. Ще настоявам пред ръководството, мачът да си го играем „Армията”. Мадона да си прави спектакъла на „Васил Левски”, ние ще имаме спектакъл на „Армията”, коментира ситуацията около домакинството на „червените” Любо Пенев.